Beoordelingen over visagie

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Look Perfect by Judith
Average rating:  
 40 reviews
by Roos on Look Perfect by Judith
Super mooi verzorgd

In September zijn wij getrouwd en wat ben ik blij dat jij mijn haar en make up hebt verzorgd, het heeft de hele dag fantastisch mooi gezeten!bedankt voor jouw service en perfectie!ook het haar van mijn dochter en haar en make up van mijn moeder had je super mooi verzorgd. Wij kijken terug op een geweldige dag die mede dankzij jou er stralend uitzag! Groetjes Roos

by Danielle on Look Perfect by Judith
Mijn make-up zat als een huis

Getrouwd op 9 juni 2017...Wat heb ik mij mooi gevoeld de hele dag! Natuurlijk door die prachtige jurk, maar mijn make-up zat ook als een huis. En Judith je bent een topper! Ik voelde me gelijk bij je op mijn gemak, en je luistert naar de wensen van de klant en weet dat dan vervolgens te vertalen naar een "dream come true". Na 7 maanden nogmaals onwijs bedankt!!!!

by Patricia on Look Perfect by Judith
Er natuurlijk uit zien met net een beetje extra

Mijn wens was om er natuurlijk uit te zien met net een beetje extra. Ik kreeg van Judith precies dat. Ik heb ten volle teugen van de bruiloft kunnen genieten zonder dat ik me zorgen heb gemaakt over mijn make-up. Ik heb mijn bruidslippenstift ook bij haar kunnen kopen en geniet daar nu nog steeds van.

by Kirsten on Look Perfect by Judith
Mijn haar en make-up is de hele dag goed blijven zitten!

Judith heeft mijn kapsel en make-up voor de bruiloft gedaan. Ik raad haar zeker aan. Judith had snel door wat ik wilde, namelijk een naturelle make-up. Ze was erg relaxed en het voelde vertrouwd. Mijn haar en make-up is de hele dag goed blijven zitten. Judith, nogmaals bedankt voor je vriendelijkheid, rust en hulp.

by Iris van Amerongen on Look Perfect by Judith
Onze mooiste dag!

Prachtige bruids make-up verzorgd door Judith. Judith heeft verstand van zaken, is rustig en relaxt. Je hebt de hele dag plezier van je make-up. Precies wat een bruid nodig heeft op zo`n spannende dag. Judith, onwijs bedankt!

by Leonieke on Look Perfect by Judith
Super bruidsmake-up!

Judith heeft een proefmake-up en de definitieve make-up gedaan op mijn trouwdag en het was geweldig. Judith was gezellig en relaxed en luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde. We hebben ook verschillende dingen geprobeerd. Het resultaat was een supermooie naturelle look waarmee ik de hele dag gestraald heb. De make-up bleef de hele dag goed zitten (m'n schoonmoeder bleef maar vragen hoe dat mogelijk was, ha ha).

by Suzan Wessels on Look Perfect by Judith
Onzettend prettige samenwerking voor reclame-shoot

Ontzettende prettige samenwerking gehad met Judith. Snel, efficient, flexibel, professioneel, vakkundig en levert kwaliteit. Ze weet precies wat er verwacht wordt bij een opdracht van de visagie en werkt pro-actief mee tijdens shoots. Hoop snel weer samen te werken!

by Wendy on Look Perfect by Judith
Geweldige vrouw die haar vak perfect uitvoert

Judith is zeker een aanrader , ze luisterde heel goed naar mijn wensen, wat erg belangrijk is ,ze is erg relaxed , rustgevend. Mijn make up was prachtig . Heel veel complimenten gekregen.
Judith nogmaals bedankt.

by Denise on Look Perfect by Judith
Prachtige naturel make-up met een feestelijk tintje

Prachtige naturel make-up met een feestelijk tintje: dat was wat ik graag wilde op mijn grote dag... Gewoon eruit zien zoals altijd, maar dan net even feestelijker. En dat is super goed gelukt! De make-up was prachtig naturel, met net even dat extra's. Het bleef de hele dag goed zitten ondanks dat het enorm warm was en m'n ogen niet helemaal droog bleven. Ik vind Judith ook een heel prettig mens in de omgang en een oase van rust op de dag zelf. Judith.. enorm bedankt!

by Corine Schols on Look Perfect by Judith
16-06-16

Voor de trouwkaart wilde ik graag foto's gebruiken....nadat ik een fotograaf had benaderd, bedacht ik dat het wel mooi zou zijn om ook meteen mijn proefmake-up te laten doen. Dit bleek een goede zet te zijn geweest. De make-up zag er mooi uit en de fotograaf was enthousiast. Heel veel leuke reacties gehad op de trouwkaart en op de dag zelf wist ik dat mijn make-up er goed uit zou zien. Dank je wel Judith!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»