Bridezilla, zo voorkom je bruiloft stress!
oktober 16, 2016
Top 5 visagie trends in 2017
maart 8, 2017

Wat kost bruidsmake-up?

Bruidsvisagie: professioneel en betaalbaar

Begin je trouwdag ontspannen en schakel een professionele bruidsvisagist in die thuis – in aller rust – je bruidsmake-up komt doen.

Natuurlijk kun je een goede vriendin of familielid vragen je make-up te doen. Goed idee zelfs als ze ervaring heeft, de juiste technieken beheerst, werkt met professionele make-up en ervaring heeft met foundation en fixatie zodat je make-up lang en goed blijft zitten die dag.

Twijfel je hieraan of is dit iets te veel gevraagd dan is er een uitstekend alternatief: laat een visagiste je bruidsmake-up verzorgen op je trouwdag.

Je bruidsmake-up moet niet alleen bij de trouwjurk passen, maar vooral ook bij je persoonlijkheid. Draag je normaal weinig make-up kies dan op je trouwdag voor een naturel look (vergeet ook niet dat – veel – mannen niet van zware make-up houden). Of ga je “all-the-way” met smokey eyes met valse wimpers en rode lipstick?

Bruidsvisagie is betaalbaarder dan je denkt en laat je dus niet afschrikken; het is tenslotte de mooiste dag van je leven. Op de website  Perfectetrouwdag.nl las ik over de gemiddelde kosten van een bruiloft van € 12.500,=. Als je een professionele bruidsvisagiste in schakelt hoeft je dit niet meer dan 1% van de totale bruiloft te kosten!?

Bruidsvisagist op lokatie: van functioneel tot extravagant

Afhankelijk van je budget is er veel keuze. De tarieven voor bruidsmake-up lopen uit een. Je vind salons die make-up aanbieden vanaf  €75 maar je moet er dan wel zelf toe. Vaak betaal je extra voor een proefmake-up. Voor een goede visagist ben je tussen de € 100 en € 150 kwijt. Vraag altijd om casino online een prijs inclusief proef-make up (meestal zo”n 6 weken van te voren) en met welk type make-up er gewerkt wordt. Professioneel make-up materiaal is duur maar het resultaat zie je altijd; tijdens de dag en… op de foto”s.

Ga je voor extravagant dan kun je volledige arrangementen boeken van € 200 tot wel € 500,=. In dat geval heb je de hele dag je persoonlijke visagiste “om je heen”. Dit is vooral aan te raden als je tijdens de dag regelmatig een touch-up wilt, voor de fotoreportage, na een grootschalige receptie (kuskus…) of voor een feestavond programma met misschien wel een andere trouwjurk. Voordeel van je “make-up artist at hand” is dat ze dan ook je moeder(s), vriendinnen of familieleden kan helpen. O ja, of de bruidegom natuurlijk – een beetje poeder doet zelfs jouw aanstaande prins wonderen 🙂

Van voorbereiding tot resultaat

Als je zelf uitgesproken ideeën of voorkeuren hebt voor je make-up bewaar die dan; knip ze uit of – heel modern – maak je eigen online pinboard via Pinterest.com.  Met de visagist bespreek je de mogelijkheden en advies of dit past bij je huidtype en gezicht. Tijdens het proefmake-up is het tijd om ideeën uit te proberen. Belangrijk is dat jij helemaal tevreden bent met hoe jij jezelf in de spiegel ziet.

En het mooiste moment is natuurlijk op de dag zelf. Je loopt de trap af en de deur gaat open en hij ziet… die stralende glimlach en ontroering van jou schoonheid. Jullie mooiste dag is nu echt begonnen!

Wat kost bruidsmake-up door Look Perfect?

Look Perfect  heeft verschillende arrangementen om je bruidsmake-up te verzorgen; aan jou de keuze voor een halve dag programma (eventueel ook een moeder, zus of getuige) of een volledig dag programma. Mijn tarieven voor bruidsmake-up voor je bruiloft liggen tussen de € 125 en € 150,- (in de randstad). Altijd inclusief  een proefmake-up zo”n 6 weken van te voren. En overweeg je ook je bruidspersoneel (moeder, schoonmoeder, zussen, vriendinnen, getuiges) op te laten maken? Laat me dat weten; ik bied dan graag een interessant tarief. Bruiloftgasten opmaken is altijd leuk en gezellig om te doen zodra ik met de bruid klaar ben. Stuur een berichtje via email op de contact pagina voor een speciaal voorstel voor jou mooiste dag.

2 Comments

  1. Karen Wirtz schreef:

    Leuk verhaal. Met name moet een visagist je op je je gemak laten voelen. Vertrouwen, ervaring en een klik hebben is daarbij heel belangrijk, voor beiden, om een zo mooi en fijn mogelijk resultaat te behalen. Op de grote dag zelf sta je vol spanningen, een goed begin is dus heek belangrijk.

    Groetjes Karen

  2. Monique Schepers schreef:

    Ik wilde eigenlijk alleen maar kwijt dat ik vind dat je dit supermooi hebt geschreven!! Helder voor zowel klant als visagist 🙂
    Mooi!!