Bruidsmake-up, haarstyling & visagie bij foto en filmshoots.


Ben je op zoek naar een ervaren visagiste die jou er op je huwelijksdag top uit laat zien? Dan ben je bij Look Perfect aan het juiste adres: Judith is jou visagiste als je perfect verzorgd wilt stralen met een natuurlijke look.

Met een jarenlange ervaring als professioneel visagiste heb ik tientallen bruiden op hun mooiste dag het beste van zichzelf laten zien. Mijn specialisme is natuurlijke make-up maar op verzoek proberen we tijdens de proef-sessie andere stylen uit zoals glamorous.

Het gaat er om dat we tijdens een proefsessie de make-up style vinden die bij jou past en waarin je aanstaande je het liefste ziet...!

Op de dag zelf ben ik ruimschoots op tijd aanwezig zodat we in alle rust je make-up kunnen doen, nog voordat je in de jurk gaat (en je gasten zich verzamelen).

Naast visagie is het ook mogelijk om door Look Perfect haarstyling te verzorgen.

Vaak willen moeders, (schoon-) zussen of vriendinnen er ook piekfijn uit zien op jou trouwdag en foto's en het is mogelijk om tegen een gering meer bedrag die dag - na jou sessie - het bruidspersoneel te verzorgen.

Look Perfect by Judith verzorgt frequent visagie voor fotoshoots, reclamefilms, social media of andere gelegenheden. Neem contact op voor voorwaarden en beschikbaarheid.

Om het beste resultaat te kunnen garanderen werk ik voor bruidsmake-up en voor foto- of filmshoots met mijn eigen professionele materiaal (van Royal Effem).

Voor product demonstraties is het - op verzoek - vanzelfsprekend mogelijk om met materiaal van andere fabrikanten te werken.

LookPerfect beschikt over de vereiste inschrijvingen als ZZP-er incl. VAR-verklaring. Stuur me een kort bericht via het contact formulier, judith(at)lookperfect.nl, bel of stuur een Whatsapp-berichtje op 06-43400014.

Kom direct in contact