Fotoshoot & visagie

Persoonlijk stralende herinneringen.


Een foto-reportage is een hele leuke manier om bijzondere herinneringen te kunnen delen of gewoon om voor jezelf te houden. Een persoonlijke fotoshoot of met je partner, het gezin of een groep vrienden tijdens een gezellige ochtend of middag in een studio of op lokatie. Wil je er nog mooier uit zien op de foto’s dan biedt Look Perfect by Judith je een aantal visagie-mogelijkheden.

Fotoshootarrangement

Een bijzondere middag, ochtend of hele dag met vriendinnen, familie of collega’s? Boek een speciaal fotoshoot arrangement. Een Natural look, Smokey Eyes, Glamour of Puur Natuur? Look Perfect by Judith brengt professioneel make-up aan in de style die bij elk persoon past. LookPerfect werkt samen met een professioneel fotografe (die gespecialiseerd is in buiten-fotografie).

Het arrangement bevat:

Persoonlijke make-up (met tips & advies) en materiaal
1 – 1,5 uur fotografie op een locatie naar keuze
Groepsfoto en 10 Hoge Resolutie digitale bestanden
Fotobewerking in zowel kleur als in zwart/wit
Een CD met daarop ALLE getoonde foto’s van de sessie, lage resolutie, met logo, voor gebruik op internet. bijv. voor Facebook
Online slideshow met persoonlijk wachtwoord voor een periode van 2 maanden Reken voor een fotoshoot-arrangement voor 6 personen op zo’n 45 euro per persoon gecombineerd, exclusief reiskosten.

Bedrijf fotoshoot en profielfoto

Is jullie afdeling of bedrijf klaar voor een representatieve portretfoto met daarbij een sociale media profielfoto? Look Perfect zorgt er (samen met een goede fotografe) voor dat elke collega stralend op de foto staat! Dit kan tijdens een bedrijfsfeest, een personeelsmiddag of gewoon tijdens werk op jullie kantoor. Vanzelfsprekend krijgt een ieder de foto's nagestuurd om ze vervolgens zakelijk en/of persoonlijk te kunnen gebruiken.

Vakfotografie

Voor fotografen die willen samen werken bij bruiloften, bedrijfsopdrachten of fotografen die aan hun portfolio werken heeft Look Perfect speciale arrangementen. Gebruik Contact voor meer informatie. Kijk op mijn Visagie portfolio voor enkele fotografie opdrachten voor een eerste indruk. Vanzelfsprekend zijn ook specifieke wensen en ideeën bespreekbaar. Look Perfect laat je er ook stralend uitzien op de foto!

Kom direct in contact