Persoonlijke advies over make-up

Persoonlijk, leerzaam & gezellig.


Of je nu juist vaak bezig met make-up of alleen bij speciale gebeurtenissen en feestjes voor de spiegel gaat zitten; zonder opleiding of cursus kan het een uitdaging zijn om de juiste persoonlijke make-up keuzes te maken of technieken toe te passen.

En misschien vinden jij en je vriendin het leuk om een keer samen een middag persoonlijk advies te krijgen van een ervaren visagiste?

LookPerfect by Judith komt bij je thuis, of op lokatie, en samen gaan we voor de spiegel aan de slag. In ongeveer 2 uur geef ik je make-up tips en laat ik je zien hoe je er zelf stralend uit kan zien. Smokey Eyes, Glamour, Party of Puur Natuur? Samen kunnen we verschillende visagie-styles testen zodat jij met een gerust gevoel voor kunt bereiden op je volgende feest of avond uit.

Persoonlijke advies

Je mooiste kant accentueren, en je minder mooie punten camoufleren? LookPerfect by Judith leert je verschillende basistechnieken en deelt tips en advies om bij je eigen style zelf persoonlijk make-up aan te brengen. Voor 1 persoon € 50 en bij 2 personen met € 35 per persoon. NB: ook te geven als cadeau-bon!

Glamour Fotoshoot

Willen jullie een keer (t)opgemaakt op de foto? ‘Look Perfect’ by Judith verzorgt de visagie en geeft jullie tips. Een ervaren fotografe maakt op een lokatie naar keuze professionele foto’s als unieke blijvende herinnering. Vanaf 6 personen; € 35 per persoon.

Get Ready For The Party!"

Gaan jullie naar een bijzonder feest of gala en willen jullie een onvergetelijk entree maken? ‘Look Perfect by Judith’ zorgt dat jullie de hele avond het stralende middelpunt zullen zijn. Vanaf 6 personen € 17,50 per persoon. NB: voor een meidenparty met kinderen hanteer ik een speciaal (lager) tarief.

Vrijgezellendag

Is de mooiste dag van je beste vriendin aanstaande? Organiseer een originele vrijgezellendag waarin de aanstaande bruid, en natuurlijk haar vriendinnen, professioneel in de make-up gezet worden. Vanaf 6 personen € 17,50 per persoon. Ook te combineren met een professionele fotografe (bij 6 personen € 27,50 per persoon extra).

De genoemde kosten zijn indicatief, inclusief BTW en exclusief reiskosten, materiaal en bijzondere wensen. Neem dus even contact op voor een prijsopgave bij jou specifieke wensen.

Kom direct in contact