De kunst van visagie: mooi en comfortabel tegelijk.
mei 3, 2012
Van dag make-up naar avond make-up
oktober 2, 2012

Eerste Hulp Bij (make-up) Ongemakken op je Bruiloft

Eerste Hulp Bij (make-up) Ongemakken op je Bruiloft

Je mooiste dag is aangebroken; in alle vroegte ben je al in de weer (je hebt toch onrustig geslapen). De kapper heeft je kapsel prachtig gemaakt, de bruidsjurk zit voorbeeldig en je visagiste heeft je helemaal foto- en smileproof gemaakt. Maar hoe blijf je de hele dag een plaatje?

Zorg dat je minimaal deze belangrijkste make-up basis hulpmiddelen op je trouwdag bij je hebt:

  • Lipstick. Eventueel ook te gebruiken als blusher. Onmisbaar want zodra je de trap af bent kust je aanstaande het mooie eraf. Een regelmatige touch-up geeft je weer een stralende glimlach (en zelfvertrouwen).
  • Een hydraterende lippenbalsem, bijvoorbeeld gemaakt van sheaboter, zorgt ervoor dat je lippen U hoeft het software NIET te download! Beter nog, niet schraal worden in de winter en zacht en gehydrateerd blijven in de zomer. Breng aan over je lipstick voor een langhoudende, licht glanzende look.
  • Blotting paper (vloeipapier) haalt de glans van een vette huid  zonder een poederige film aan te brengen. Een   papieren tissue van goede kwaliteit kan bij tranen ook geen kwaad.

Wil je een maximale make-up set bij je hebben dan kun je casino online dit ook nog in je tasje meenemen:

  • Concealer: Dit is een camouflage creme die je aanbrengt onder je foundation op oneffenheden en pigmentvlekjes. Kies er een met een halfdroge formule om onregelmatigheden in je huid en kringen onder je ogen te verdoezelen.
  • Gebruik een goudkleurige illuminator (crème dat de huid egaler en minder rood maakt) boven aan je jukbeenderen, langs je neus, op je wenkbrauw en boven je cupidoboogje voor een schitterende gloed. Vraag je visagiste tijdens het proefmake-up het voor te doen.

TIP: Vraag niet je aanstaande je lipstick in zijn jasje te bewaren. Het is gesmolten nog voordat je het Ja-woord hebt gegeven. Neem een mooi klein tasje mee en vraag eventueel je getuige je wedding-purse bij haar te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *