Lentekriebels make-up
april 20, 2012
Eerste Hulp Bij (make-up) Ongemakken op je Bruiloft
juni 19, 2012

De kunst van visagie: mooi en comfortabel tegelijk.

Interview met LookPerfect op Weddingplanner.nl

Een tijdje terug kwam ik in contact met Barbara van Baarsel. Barbara is wat je noemt een zeer ondernemend type en ze verzorgt onder andere de redactie van Weddingplanner.nl; een site met heel veel informatie over toptrouwlokaties en meer.

Het werd al snel een leuk gesprek over mijn kijk op bruidsmake-up. Het interview is net op de Weddingplanner blog verschenen.

Barbara is verloofd met Stefan en samen hebben zij een dochter van 2,5 jaar: Sam-Loise. Het gezin woont in Amsterdam en is druk bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft in mei 2012. Ik mag haar bruidsvisagie verzorgen en het belooft een echte glamourbruiloft te worden… inclusief televisie ! Het dagboek van Barbara is te volgen in de rubriek Bride to B(arbara)

Make-up Barbara

Style: Natural Glamour.

Materiaal: foundation, lipstick, blush & oogschaduw: Royal Effem. Wenkbrauwen: Christian.

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk het allermooiste uitzien. Een prachtige jurk, een mooi kapsel en een perfect passende make-up. Maar hoe kom je aan een goede visagiste, iemand die je precies laat stralen zoals je bent, en zoals jij dat wilt? Wij hebben er een gevonden die overal in Nederland en zelfs tot over de landsgrenzen tot jouw beschikking kan staan! Lees verder>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *