De perfecte vakantie look
juni 17, 2014
Social Media Profielfoto en Visagie
oktober 25, 2014

Goedkope of betaalbare bruids make up?

Goede make-up op je bruiloft maakt het verschil

Jouw trouwdag moet natuurlijk de mooiste dag van het jaar – of jullie leven – worden; een bijzondere herinnering voor jullie beiden en voor gasten die op de dag en avond aanwezig zijn.

De trouwdag is een mooie moment om er tip-top uit te zien; jij in die fabelachtige jurk, je bruidegom strak in een nieuw pak en misschien wel een klassieke auto om jullie naar het stadhuis of het altaar te brengen. De fotograaf gaat volledig los; je voelt je een beetje een filmster met al die close-ups en fotoflitsen…. En je weet dat die foto”s jullie nog heel lang zullen herinneren aan deze dag.

Voor een bruiloft wordt al gauw gesproken over een totaal budget van tussen de 10.000 en 12.000 euro. Maar in deze economische tijden ontmoet ik vaak bruidsparen die kiezen voor een mooie dag voor een lager budget van zo”n 5000 euro.

Steeds vaker verzorg ik de make-up van bruiden die er voor kiezen om zowel bijzonder als betaalbaar te houden. Er worden casino verstandige keuzes gemaakt over de kosten voor de kapper (vriendin of zus?), de lokatie (kasteel of restaurant?), de huwelijksreis (Terschelling of Bali?), het diner (buffet of 5 gangen?) of de invulling van feestavond (band of DJ?). Maar er wordt vooral niet goedkoop gedaan in de keuze hoe zij op de trouwdag en – al die jaren er na – op de foto”s te zien zullen zijn.

Natuurlijk kun je een goede vriendin of familielid vragen je make-up te doen. Goed idee zelfs als ze ervaring heeft, de juiste technieken beheerst, werkt met professionele make-up en ervaring heeft met foundation en fixatie zodat je make-up lang en goed blijft zitten die dag.

Maar zelfs als jullie totale budget €5000 is dan hoeft de bruidsmake-up bij Look Perfect niet meer te kosten dan 2,5% van het totale budget. Dus het is zeker wel verstandig om even na te denken hoe je je kosten uitgeeft maar uiteindelijk is het niet raadzaam om er op te bezuinigen of nog erger; te schrappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *