Bruiloft en beauty trends 2015
januari 4, 2015
Abel van de Taarten in de make-up
februari 11, 2015

Make-up styles en kleuren voor je bruiloft

Make-up style en kleuren voor je bruiloft in 2015

Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor jullie bruiloft in 2015? Ik heb een paar leuke make-up style trends en suggesties voor kleuren voor op jou mooiste dag dit jaar.

De nadruk ligt dit jaar vooral op de ogen. De oogmake-up is kleurig. Eyeliner, oogschaduw en mascara zijn belangrijk. De wenkbrauwen zijn nog juist vol en nadrukkelijk aanwezig of licht en nauwelijks zichtbaar. Daarnaast is ook de naturel look veel te zien. Net als bij kleding is de kleur blauw ook als make-up kleur voor de ogen belangrijk dit seizoen. De lippen worden vooral natuurlijk van kleur gehouden, als er al kleur aan te pas komt is het oranjerood of bessen kleurig lipstick. 

Naturel look

Bij de naturel of nude look lijkt het misschien of je weinig of geen make-up hoeft te gebruiken, maar de kunst is juist om de make-up zo aan te brengen dat het lijkt of je geen make-up hebt gebruikt. Er komt dus meer bij kijken dan je denkt. De kleuren die je gebruikt zijn zo natuurlijk mogelijk. Je huid moet zo egaal en smetteloos mogelijk zijn. Daarvoor heb je een goede foundation nodig die je huid wel egaal maakt maar wel zo goed als onzichtbaar is. Je wenkbrauwen moeten perfect in vorm zijn gebracht. Mascara wordt onzichtbaar opgebracht, zonder klontjes. Met een grijs of bruin potlood worden de ogen geaccentueerd en de lippen worden met een kleurloze of natuurlijk kleur lipgloss bewerkt. Bij LookPerfect is dit de meest gevraagde make-up style; vooral voor bruidjes die normaal weinig make-up gebruiken maar toch nu iets extra’s willen doen voor op de foto en film.

Zoek je het wat gedurfder? Dan zijn de volgende make-up kleuren misschien iets voor jou. Ik zag vorige week nog deze gedurfde combinatie op de trappen van het Haarlemse Stadhuis op de Grote Markt (het mooiste plein om te trouwen; maar ik ben niet helemaal objectief…)  

Lieflijk Roze

Poederkleuren blijven hip en dat verhaalt zich ook naar de kleuren van trouwjurken. Roze is een zoete kleur en past daarom perfect bij het romantische gevoel van de trouwdag. Roze is met bijna alle kleuren te combineren. Erg mooi zijn zilver en pasteltinten.

Rood: kleur van de Liefde

Rood is de kleur van de liefde en een gewild alternatief voor de witte jurk op de huwelijksdag. Het is een kleur die veel vrouwen fantastisch staat. Je bent het stralende middelpunt met een jurk in deze opvallende kleur.

Rood is goed te combineren met accessoires in de kleuren zwart, grijs, wit, taupe, kobaltblauw en turkoois. Met een beetje meer lef combineert rood ook prima met andere tinten rood, het ton-sur-ton-effect, kan erg mooi zijn.

Kies vooral de kleur waar jij je het prettigst in voelt (en waarin je aanstaande je het liefste ziet!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *