Eerste Hulp Bij (make-up) Ongemakken op je Bruiloft
juni 19, 2012
doe het zelf bruids make up aanbrengen
Bruids make up zelf doen?
oktober 14, 2012

Van dag make-up naar avond make-up

De dag van je bruiloft (of gewoon na je werk) zit er op en je bereidt je voor op de avond; het diner en het feest van je bruiloft (of gewoon voor een etentje met vrienden); er zijn wat verschillen in een dag en avond make-up. Ik heb een paar handige tips waarmee je je sterke punten in je gezicht kunt accentueren

Net als bij een goede dagmake-up begint een mooie avond make-up bij een goede basismake-up. Dit zijn een paar handige en snelle tips die je zelf kunt doen, of aan je visagiste kunt vragen:

  1. voorbeelden voor make up voor dag en avondGebruik een zwart of donkerbruin oogpotlood en zet daarmee een lijntje om je wimperrand en vervaag het. Zo creëer je in een handomdraai een sterke oogopslag.
  2. Om je ogen wat sensueler te maken voor een feestje zet je met het oogpotlood het lijntje in je oog. Doe dit aan de onderkant maar ook aan de bovenkant, voor een ultiem zwoel effect.
  3. Gebruik terracottapoeder om iets meer kleur op je wangen aan te brengen, want door het sfeerlicht kun je “s avonds wel wat extra hebben.
  4. Gebruik deze poeder ook om je arcadeboog extra aan te zetten. In combinatie met het lijntje oogpotlood krijg je het smokey eyes-effect.
  5. Vervang je pastelkleurige lipgloss of lipstick voor een wat intensere maar wel heldere kleur. Een long-lasting lipstick voorkomt dat je lipstick op je glas (of  je bruidegom…) blijft zitten of tijdens het dineren verdwijnt. Gebruik de zelfde lipstick om de appeltjes van je wangen wat meer kleur te geven. Glanzend en fris!

Op de site van Beautynieuws vind je een leuke stap-voor-stap uitleg (met foto”s) hoe je avond make-up opbrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *